2 Şubat 2015 Pazartesi

MUBÂREK KUR'ÂN UYARIYOR!







8 el-Enfâl 46 Ve/Andolsun, itaat edin ALLAH'a ve Rasûlüne! Ve/Andolsun, asla şiddetle çekişmeyin! Böylece korkaklığın yol açtığı zâfiyete düşersiniz ve/andolsun ki, çekip gider üstünlüğünüz! Ve sabredin! Şu kesin bir gerçek ki, ALLAH, birliktedir o sabredenlerle.

Ve/Andolsun, itaat edin ALLAH'a ve Rasûlüne! Ve/Andolsun, asla farklı düşünce ve kavrayışlarınızı birbirinizden söküp çıkararırcasına şiddetle çekişmeyin! Böylece korkaklığın yol açtığı zâfiyete düşersiniz ve/andolsun ki, sizi dehşet içinde bırakarak çekip gider üstünlüğünüz! Ve sabredin/şartlar ne olursa olsun Hakk Dîn’e îmânın gereği olan tavrı gösterip, duruşunuzu bozmayın! Şu kesin bir gerçek ki, ALLAH, birliktedir o sabredenlerle/şartlar ne olursa olsun Hakk Dîn’e îmânın gereği olan tavrı gösterip, duruşlarını bozmayanlarla.

Andolsun, ALLAH'a ve Rasûlüne itaat edin! Ve asla farklı düşünce ve kavrayışlarınızı birbirinizden söküp çıkararırcasına şiddetle çekişmeyin! Yoksa korkaklığın yol açtığı zâfiyete düşersiniz ve andolsun ki, Hakk Dîn’e îmân etmiş Mü’min Muslimanlar olmanın size kazandırmış olduğu üstünlük, sizi dehşet içinde bırakarak çekip gider! Ve şartlar ne olursa olsun Hakk Dîn’e îmânın gereği olan tavrı gösterip, duruşunuzu bozmayın çünki şu kesin bir gerçek ki, ALLAH, şartlar ne olursa olsun Hakk Dîn’e îmânın gereği olan tavrı gösterip, duruşlarını bozmayanlarla birliktedir!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

İzleyiciler